Sami Keskitalo

Sami Keskitaloa voi sanoa todelliseksi roudan ja jään pojaksi. Enontekiöllä syntynyt, nykyisin Rovaniemellä asuva Sami on erämaiden kulkija, joka laulamisen ohella ehtii edelleenkin viritellä riekkoansoja ja vetää moottorikelkkasafareita.

Musiikin pariin Sami löysi tiensä jo 11-vuotiaana, mutta lauluun hän siirtyi vasta yli kaksikymppisenä. Karaoken kautta saatu kipinä johti vakavampaan musiikin opiskeluun ja edelleen erilaisiin kilpailuihin. Samin ensilevy ”Elämän kaipuu” on loistava osoitus pohjoisen pojan taidoista.

– Vaikka varsinaiset esikuvani ovatkin perinteisen tanssimusiikin parissa uransa tehneitä konkareita, haluan itse esittää modernia tanssittavaa iskelmää, linjaa Sami Keskitalo. Lappilaisuuttakin haluan tuoda esille, mutta enemmänkin omassa persoonassani ja olemuksessani, en laulujen aiheissa.

Tavoitteena Sami Keskitalolla on vakiinnuttaa oma asemansa laulajana, yleisön omakseen ottamana esiintyjänä. Työtä tehdään tosissaan, mutta realismia unohtamatta. Monessa mukana ollut laulaja suhtautuukin tuleviin haasteisiin rauhallisesti:

-Mie sopeudun joka paikkaan, toteaa Sami Keskitalo tyynesti.

 

 

Ajankohtaista